Cranio Sacraal Therapeut

Wat ik miste in de psychologie, coaching en therapie zoals ik deze kende, heb ik gevonden in Cranio Sacraal Therapie. Meer verbinding, contact en verdieping met de essentie. Tijdens therapeutische gespreksvoering is ‘bij het gevoel komen’ vaak lastig omdat je dan vooral de ratio (ons denken) aanspreekt. Bij Cranio Sacraal Therapie is in contact komen met diepere gevoelslagen makkelijker door aanraking. Door het lichaam te laten ‘spreken’ komt naar voren wat belangrijk is.

Mijn eigen ervaring met Cranio Sacraal Therapie

Voor mij persoonlijk heeft deze intensieve opleiding een hele hoop ‘processen’ op gang gebracht en positieve verandering gegeven aan mijn leven. Lichamelijk zijn mijn klachten verminderd en daarnaast ben ik emotioneel dichter bij mijzelf gekomen.

Voor wie?
Het lichaam is een opslagplaats voor alles wat wij meemaken, zowel lichamelijk als emotioneel. Waar iemand ook is in zijn of haar ontwikkeling, Cranio Sacraal Therapie sluit hier altijd op aan. Zowel voor diepe persoonlijke inzichten of juist het bereiken van volledige ontspanning. Waardoor het lichaam zich kan herstellen. Om hierin iemand te mogen ont-moeten is mijn passie.

Neem gerust contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.